Slagelse Anlægsfirma

Din Professionelle brolægger i Ringsted

På denne side kan du se hvad vi kan tilbyde dig som kunden! Vi er din brolægger i Ringsted! Vi tilbyder alt inden for brolægning og anlægsarbejde på Sjælland.

  • Brolægning

Din brolægger i Ringsted

Slagelse Anlægsfirma ApS er dit fortrukne brolæggerfirma i Ringsted og omegn. Vi har stor erfaring med brolægning af forskellig slags, lige fra flisebelægning til mere avanceret brolægningsopgaver. Vi er eksperter i brolægning i forbindelse med ny terrasse, indkørsel, fortov, parkeringspladser og gangareal. 

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring med brolægning, og arbejder altid med stor præcision. Uanset hvilken type materiale vi benytter, så har vores dygtige medarbejder den fornødne viden, som gør at slut resultatet altid bliver perfekt. Vi er ligeledes altid i dialog med vores kunder, så vi kan skræddersy vores service efter kundens behov. 

Vi er altid ekstremt præcise i vores udarbejdelse af brolægningsopgaven, så du får et resultat, som holder i mange år. Derudover overholder vi altid vores aftaler og tidspunkter. Vi tilbyder en fast pris, så du ikke får uforudsigelige udgifter hen af vejen som projektet skrider frem.

Vores kombination af høj kvalitet til en lav pris, har gjort at vi er blevet et af Ringsted fortrukne brolægningsfirmaer. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige løsning hver gang, så vi får glade kunder – for vores kunders tilfredshed er virksomhedens fremtid. 

Når vi støber i beton er det kun fantasien, som sætter grænser og du kan komme med præcis de ønsker og behov, så vi kan skræddersy den bedste brolægning til dig.

Ud over at tilbyde professionel brolægning, så tilbyder´ vi også:

  • Anlægsarbejde
  • Gravearbejde
  • Asfaltering
  • Træfældning
  • Planering (i forforbindelse med ny-om-tilbyg, renovering, reparation og vedligeholdelse)

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og rådgiver om stentyper, vedligeholdelse, myndighedsspørgsmål m.m. og skræddersyer en løsning efter ønske og behov.

Ring på (+45) 29 73 13 17 og få et uforpligtende tilbud på opgaven

brolægger i Ringsted | anlægsarbejde Sjælland, hjelme stablet
Luk menu